Alles over Suppen (Rotterdam)

Wat kost het huren van een sup bij Suppen Rotterdam

Bij Suppen Rotterdam kun je een sup huren voor de volgende tijdsperiodes en prijzen:

  • 2 uur (15 euro)
  • 4 uur (25 euro)
  • Hele dag (35 euro)
  • Een week (100 euro + 50 euro borg). Neem voor het huren van een sup voor een week contact met ons op.

Note: De huurperiode gaat pas lopen vanaf een kwartier nadat je de sup hebt opgehaald, zodat je de sup rustig kunt opzetten zonder dat het van je tijd op het water afgaat.

Waar haal ik de sup op en breng ik hem terug?

Het adres van Suppen Rotterdam is:

Cypruslaan 155
3059 XA in Rotterdam

Onze verhuurlocatie ligt in Badplaats Nesselande (onderdeel van Rotterdam), op twee minuten wandelen vanaf de prachtige Zevenhuizerplas. Zodra je op de Cypruslaan bent aangekomen, druk je nummer 155 in op de intercom van het complex waar je voor staat en sluit je af met een #. Nadat we de intercom hebben beantwoord, komen we zo snel mogelijk naar beneden om de sup aan je uit te geven. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het complex waarin Suppen Rotterdam is gevestigd. Aanbellen kan bij de pijl. Links op de foto is een glimp van de Zevenhuizerplas te zien.

In welke periode kan ik een sup huren bij Suppen Rotterdam?

We verhuren sups vanaf april tot en met september.

Wat zijn de openingstijden van Suppen Rotterdam?

We zijn van april tot en met september elke dag geopend (ook op feestdagen) vanaf 8.00 in de ochtend tot 21.00 in de avond.

Kan ik (gratis) parkeren bij Suppen Rotterdam

Je kunt gratis parkeren in de Cypruslaan of op de parkeerplaats direct aan de Zevenhuizerplas.

Is Suppen Rotterdam ook met het Openbaar Vervoer bereikbaar?

Jazeker, metrostation Nesselande ligt op loopafstand van Suppen Rotterdam en de Zevenhuizerplas. De metrohalte is goed bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal.

Kan iedereen suppen?

In principe kan iedereen suppen, maar voor beginners kan het nog even zoeken zijn naar de balans. Wij raden daarom aan om als beginner op de knieën te starten om het gevoel van het board te krijgen. Zodra je dit te pakken hebt, kun je rustig gaan staan. Daarnaast kan het geen kwaad om in ondiep water een aantal keer vanuit het water op het board te klimmen, zodat je ook die vaardigheid onder de knie hebt voordat je naar dieper water peddelt. In deze video wordt de basistechniek van suppen helder uitgelegd.

Wat krijg ik allemaal mee als ik een sup huur?

Naast de opblaasbare sup zelf, krijg je de volgende spullen mee: een pomp met slang, een vin (die je na het opblazen op de onderkant van het board zet), een afstelbare peddel, een enkelkoord waardoor je de sup niet kwijtraakt als je valt, een waterdichte tas om al je waardevolle spullen in te doen zodat je die op de sup kunt meenemen en een (rug)tas waarin je dit hele pakket mee kunt vervoeren.  

Waar laat ik mijn persoonlijke spullen tijdens het suppen?

Je krijgt van ons een waterdichte tas mee waarin je jouw waardevolle spullen kunt opbergen. De waterdichte tas kun je meenemen op de sup.

Is de sup draagbaar?

De (rug)tas met daarin de opblaasbare sup en alle benodigdheden weegt bij elkaar vijftien kilo en is daardoor voor iedereen te dragen. Mocht je op de Zevenhuizerplas gaan suppen, dan is het slechts enkele minuten wandelen vanaf de verhuurlocatie.

Hoe maak ik een sup gereed?

Onze sups zijn opblaasbaar, waardoor ze superlicht en makkelijk te vervoeren zijn. Wel is het daardoor noodzakelijk om de sup zelf op te blazen met de meegeleverde pomp en vervolgens op de onderkant de vin te plaatsen. Het klaarmaken van de sup neemt maximaal vijftien minuten in beslag. In dit document leggen we uit hoe je onze sups gereed maakt en weer inpakt.

Hoe pak ik de sup weer in?

Het inpakken is nog eenvoudiger dan het klaarmaken van de sup. Verwijder de vin op dezelfde manier als dat je ‘m geplaatst hebt, laat de lucht uit het board lopen via de ‘deflate’-uitgang, vouw de sup netjes op en plaats hem – samen met de rest van de benodigdheden – in de tas. In dit document leggen we uit hoe je onze sups gereed maakt en weer inpakt.

Blijft de peddel drijven?

Ja! je hoeft dus niet bang te zijn dat je de peddel kwijtraakt.

Waar kan ik de sup gebruiken?

We raden aan om de sup bij ons om in de Zevenhuizerplas te gebruiken, omdat het een perfecte locatie is om te suppen en op wandelafstand van de verhuurlocatie ligt. Uiteraard staat het je vrij om de sup op een andere locatie te gebruiken.

Kan ik suppen met alle weersomstandigheden?

Ja, en hoewel er ook wintersuppers actief zijn, adviseren wij om alleen te suppen met lekker weer. In de winter heb je een wetsuit nodig (verhuren wij niet) en met storm of regen gaat het plezier er al snel vanaf. Om die reden verhuren wij alleen vanaf april tot en met september (elke dag, ook op feestdagen).

Hoe betaal ik voor het huren van een sup bij Suppen Rotterdam?

Je boekt een sup bij ons vooraf op deze pagina. Zodra je de sup boekt, word je doorgeleid naar het betaalscherm waar je direct kunt betalen voor de gekozen huurperiode (middels al gangbare betaalmethodes). Hierdoor hoef je op de dag zelf niet met de kosten van het suppen bezig te zijn en weet je zeker dat er een sup voor jou gereserveerd is. De kosten van het huren van een sup bij Suppen Rotterdam zijn:

  • 2 uur (15 euro)
  • 4 uur (25 euro)
  • Hele dag (35 euro)
  • Een week (100 euro + 50 euro borg). Neem voor het huren van een sup voor een week contact met ons op.

Betaal ik een borg bij Suppen Rotterdam?

Nee, je betaalt bij ons geen borg voor het huren van een sup. Wel ga je door het boeken van een sup akkoord met onze Algemene Voorwaarden, waardoor je als huurder verantwoordelijk bent voor eventuele schade, diefstal of verlies. Zolang je verantwoordelijk omgaat met de sup, is de kans op ongelukkige omstandigheden gelukkig erg klein.

Wat als ik schade aan de sup veroorzaak of de sup kwijtraak?

Zodra je bij ons een sup huurt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade, diefstal of verlies. Zolang je verantwoordelijk omgaat met de sup, is de kans op ongelukkige omstandigheden gelukkig erg klein.